Over Jelier Schoenmode

Welkom op onze site van de schoenenwinkel.

 

                                              Ontdek het loopplezier bij Jelier

 

Sinds 1999 zijn wij met onze schoenewinkel gevestigd in Puttershoek. Als schoenenwinkel staan wij voor comfort en kwaliteit, daarom verkopen wij vooral de beste merken. Ons deskundig personeel helpt u graag bij het zoeken naar een paar passende schoenen en geeft u graag advies.

Steeds meer richten wij ons op een dames en heren collectie die tevens geschikt is voor correctiezolen. Deze collectie bestaat uit modische en klassieke modellen. Daar wij de kennis in huis hebben van de podoloog en veel te maken hebben met correctiezolen en de hierbij gepaard gaande klachten kunnen wij u hierbij met de juiste schoenen optimaal helpen.

In onze collectie hebben wij verschillende breedtemate. Ook hebben wij schoenen met zacht materiaal voor diabetes, reumatische of zeer gevoelige voeten.

 

 

 

 

 

                                      

 

Sinds 1 september 2005 bestaat onze podologiepraktijk. Dhr. Jelier is geregistreerd als podoloog A en B tevens erkend door de zorgverzekering. Voor meer informatie over de podologie klik op 'Jelier podologie'

U kunt bij ons ook terecht voor aanpassingen aan schoenen om het loopcomfort nog meer ter verhogen.

Door de unieke combinatie en samenwerking van onze schoenewinkel en onze podologiepraktijk kunnen wij voet- en houdingsklachten oplossen of voorkomen.

                                                  Bij ons vind u alles onder een dak